Potato Soup with Parsley Pesto
TM6 TM5 TM31

Potato Soup with Parsley Pesto

4.4 (27 Bewertungen)

Zutaten

Parsley Pesto

  • 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 25 g fresh parsley leaves
  • 25 g pine nuts
  • 75 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt

Potato Soup

  • 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g onions, quartered
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 500 g water
  • 200 g whole milk
  • ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1400.4 kJ / 334.7 kcal
Eiweiß
6.7 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Fett
22.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Ballaststoffe
3.6 g
Natrium
946.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte