Sweet Potato Gnocchi
TM6

Sweet Potato Gnocchi

4.3 (66 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 30 oz water
  • 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
  • 11 oz all-purpose flour
  • 4 oz ricotta cheese
  • 1 large egg
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ½ tsp ground nutmeg (optional)

Boiling Gnocchi

  • 60 oz water
  • 1 tsp salt

Pan Frying Gnocchi

  • 2 oz unsalted butter, divided
  • 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
  • 10 fresh sage leaves, divided
  • Parmesan cheese, shaved, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2983 kJ / 713 kcal
Eiweiß
19 g
Kohlenhydrate
78 g
Fett
36 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
765 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte