Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)

4.7 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 1010 g water, divided
  • 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g cilantro, fresh
    oder 30 g parsley leaves, fresh
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus, trimmed
    oder 340 g broccoli florets
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3778 kJ / 903 kcal
Eiweiß
33 g
Kohlenhydrate
62 g
Fett
58 g
gesättigte Fettsäuren
32 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
672 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 78 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte