Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 crevete crude, mari, decorticate
- 3 căței de usturoi
- 85 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g apă
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 300 g calmar întreg, tăiat inele (1 cm)
- 60 g vin alb
- 1 linguriță boia afumată
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 1 priză fire de șofran
- 250 g orez Arborio
- 1 linguriță sare
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 558 kJ / 133 kcal
- Eiweiß
- 6.4 g
- Kohlenhydrate
- 14 g
- Fett
- 5.8 g
- Ballaststoffe
- 0 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos bearnez
15min
Risotto cu sparanghel și șofran
35min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Keine Bewertungen
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Midii în sos picant de roșii
45 min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 min
Salată de vită thai
Keine Bewertungen
Far breton cu prune uscate
2h
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Keine Bewertungen
Sos de piper
30 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 Std. 20 Min