Kompatible Versionen
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 410 kJ / 99 kcal
- Eiweiß
- 3.1 g
- Kohlenhydrate
- 0.5 g
- Fett
- 9.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Unt vegan
8h 5min
Lapte de migdale vegan
8h 40min
Mei fiert
45min
Batoane cu migdale și curmale
2h 15min
Ciocolată cu maca
50min
Lapte de migdale
10 Min
Pesto
10 Min
Iaurt lichid în bolul de mixare
12h
Tahini negru
20 Min
Bomboane din negresă raw
30min
Pâine cu cinci semințe
1 Std. 50 Min
Pâine de alac
1h 45min