Geräte und Zubehör
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
289 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
2120 kJ /
506 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet baking with caramel
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Cheese Dip
20 Min
Steamed Seafood Feast
1 Std.
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Frozen Negroni
3 Std. 15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Caramel toffees
2 Std.
Virgin watermelon margarita
6 Std. 10 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Cempedak Cake
1 Std. 30 Min
No fail béchamel
15 Min