Geräte und Zubehör
Spiced lamb flatbread
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 pieces
Zutaten
Flatbread
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
water150 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast2 tsp
-
bread flour plus extra for dusting300 g
-
salt½ tsp
Meat topping
-
garlic cloves3
-
onions cut into quarters250 g
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lamb mince500 g
Assembly and baking
-
pine nuts30 g
-
lemons cut into quarters2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
26.6 g
Brennwert
1853 kJ /
443 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
52.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Kashta cream
10 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Muhamara dip
5 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Muhamara dip
30 Min