Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
oder 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
oder 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiweiß
- 20 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Fett
- 71 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă de ceapă
1h
Salată cu somon și merișoare
40min
Spumă de ananas
Keine Bewertungen
Salată Waldorf pe frunze de andive
30min
Caramele cu migdale
1h 45min
Pere în vin roșu, gătite lent
Keine Bewertungen
Bavareză de sparanghel
Keine Bewertungen
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 Min
Supă marocană picantă de linte
40min
Supă de primăvară cu legume
35 Min
Curry de linte cu dovleac la aburi
1h 15 min
Pate de ficat cu Riesling
3h