Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
oder 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
oder 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiweiß
- 20 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Fett
- 71 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă cu broccoli și brânză
25 min
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40 min
Pesto cu fistic
10 min
Bavareză de sparanghel
Keine Bewertungen
Praz gratinat cu sos béchamel
1h 15 min
Clătite cu creveți și ciuperci
Keine Bewertungen
Bol cu somon și fasole neagră
35min
Supă de roșii cu busuioc
40 min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1h 15 min
Bloody Mary
5 min
Supă de ceapă
1h
Supă marocană picantă de linte
40 min