
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 570 g ceapă sferturi
- 110 g unt tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne din vită
oder 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
oder 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj decongelat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 939 kcal / 3929 kJ
- Eiweiß
- 20 g
- Fett
- 71 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 Std. 30 Min
Pierogi cu varză coaptă
2 Std. 30 Min
Pizza cu făină de alac, andive și brânză Taleggio
Keine Bewertungen
Tartar de vită
10 Min
Flan rapid de Roquefort
30 Min
Bolul cu mango și somon
Keine Bewertungen
Supă cremă de ardei gras
20 Min
Supă de năsturel
Keine Bewertungen
Chilli vegetarian
1 Std. 5 Min
Supă din capete de sparanghel
55 Min
Pește în sos de curry
35 Min
Supă de ceapă
1 Std.