Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
oder 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
oder 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiweiß
- 20 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Fett
- 71 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pateu țărănesc
48 Std.
Supă cu mazăre uscată
1 Std. 25 Min
Ardei grași marinați
55 Min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Keine Bewertungen
Gazpacho de sfeclă aurie
Keine Bewertungen
Pui și dovleac cu curry massaman, supă de nucă de cocos
Keine Bewertungen
Miso cu vinete sous-vide
Keine Bewertungen
Salsa verde
10 Min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Keine Bewertungen
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Foie gras de rață
72 Std.