Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
TM6 TM5

Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter

5.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 4 oz prosciutto sliced

Wild Mushroom Brandy Butter

  • 1 oz dried wild mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 8 oz unsalted butter diced, divided
  • 1 oz brandy
  • ½ - 1 tsp salt to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste

Crawfish Toast with English Pea Ricotta

  • 15 oz water
  • 10 oz English peas, fresh, shelled
  • 12 oz ricotta cheese
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp white pepper
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 16 oz crawfish meat, raw, peeled
  • 10 slices ciabatta bread

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
406 kcal / 1699 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
19 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Natrium
824 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte