Geräte und Zubehör
Yoghurt met appel en bosbessen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
65.1 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
844.6 kJ /
201.6 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yoghurt
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Gewone yoghurt
14 Std.
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min