Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
TM6

Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

4.2 (10 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g olive oil
  • 200 g brown onions, cut in wedges
  • 650 g squid, whole, medium, clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
  • 60 - 80 g chorizo, diced (1 cm), to taste
  • 150 g carrots, diced (1 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 350 g water
  • ½ fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ fresh red chilli, deseeded, thinly sliced
  • ½ - 1 tsp paprika, to taste
  • 1 dried bay leaf
  • 400 g judion butter beans, drained
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1990 kJ / 475 kcal
Eiweiß
44 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
21 g
Ballaststoffe
6.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 78 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte