Oranges in caramel syrup with ginger wafers
TM6

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

Oranges in caramel syrup

  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 250 g hot water (see Tips)
  • 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
  • 50 g white vinegar

Ginger wafers

  • 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 55 g caster sugar
  • 45 g plain flour
  • 1 egg white
  • 300 g pouring (whipping) cream

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2183.1 kJ / 519.8 kcal
Eiweiß
4.1 g
Kohlenhydrate
77.4 g
Fett
22.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Ballaststoffe
4.1 g
Natrium
67 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte