Tinga de Pollo (TM6)
TM6

Tinga de Pollo (TM6)

4.5 (114 Bewertungen)

Zutaten

  • 7 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), in pieces
    oder 7 oz feta cheese, in pieces
  • 10 ½ oz onions, quartered
  • 1 oz vegetable oil
  • 10 oz tomatoes, quartered
  • 2 heaping tsp homemade chicken stock paste
    oder 2 chicken stock cubes
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, in pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz piloncillo, in pieces (see Tip)
    oder 1 oz brown sugar
  • 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
  • 2 dried bay leaves
  • 18 Mexican tostadas
    oder 18 taco shells
  • 8 oz sour cream, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2766 kJ / 661 kcal
Eiweiß
52 g
Kohlenhydrate
39 g
Fett
33 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
1261 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte