Geräte und Zubehör
Tinga de Pollo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
7 oz feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces7 oz
-
onions quartered10 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
tomatoes quartered10 oz
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, in pieces (see Tip)piloncillo in pieces (see Tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve8 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1261 mg
Eiweiß
52 g
Brennwert
2766 kJ /
661 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cochinita Pibil
4sa
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2sa 15 dk
Carnitas
50 dk
Pozole Rojo
2sa 5 dk
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 dk
Chicken Enchiladas
40 dk
Picadillo (Texas Hash)
40 dk
Pico De Gallo
15 dk
Pollo Pibil
1sa 30 dk
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 dk
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 dk
Tortilla Soup
25 dk