Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 ( 75 Bewertungen )

Zutaten

  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 7 oz yellow onions in wedges
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    oder 1 stock cube
  • 30 oz water
  • 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
    oder 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 4 oz Canadian bacon cubed (see Tip)
  • 8 oz frozen mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans
  • 2 tbsp soy sauce to taste
  • sesame oil to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
287.2 kcal / 1201.6 kJ
Eiweiß
13.9 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
39.6 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Natrium
517.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte