Geräte und Zubehör
Steak Tartare
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26 g
Brennwert
1699 kJ /
406 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to Basics
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Salmon Tartare
10 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Fish Carnitas
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Oysters Rockefeller
25 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Steak tartare
30 Min
Steak tartare
10 Min
Tuna Tartare
40 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min