Geräte und Zubehör
Brie en Croute with Port Figs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
orange thin peel only, no pith, plus juice (1 oz)1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
port wine6 oz
-
dried figs (Black Mission), stems removed, halved3 oz
-
whole cloves3
-
puff pastry, ready-made thawed1 sheet
-
wheel of Brie cheese8 oz
-
large egg whisked1
-
crackers to serve
-
red apple sliced to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
3531 kJ /
844 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Table for Two
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Smoked Onion Dip
10 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Hawaiian Summer Rolls
1 Std.
Champagne Jellies
2 Std. 30 Min
Chocolate Cream Pie
5 Std. 55 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Strawberry Shortcakes
45 Min