Geräte und Zubehör
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
Caviar Cream Cheese
-
gelatine leaves2
-
water for soaking
-
white wine50 g
-
cream cheese300 g
-
caviar15 g
-
fresh chives finely sliced½ bunch
Salad and Assembly
-
white bread8 slices
-
olive oil20 g
-
cider vinegar10 g
-
orange juice10 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
red radishes sliced (5 mm)150 g
-
garden cress20 g
-
caviar10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16 g
Brennwert
1918 kJ /
459 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Easter Menu
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min