Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
250 g light brown sugarsugar250 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Ice Cream
12 h
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 h 20 min
Prawn Cocktail
15 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 h
Garlic and Herb Butter
1 h 10 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 h 5 min
Almond Tuiles
1 h 30 min
Whipped Cream
10 min
Chocolate Ice Cream
12 h
Caramel Sauce
1 h 30 min
Peppercorn Sauce
30 min