Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
250 g light brown sugarsugar250 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 Std.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Whipped Cream
10 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Peppercorn Sauce
30 Min