Pâté in korst
TM6 TM5 TM31

Pâté in korst

4.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

Korstdeeg

  • 400 g bloem en meer om te bestuiven
  • 200 g boter in stukken
  • 100 g water en meer om te weken
  • 1 tl zout

Pâté

  • 6 - 8 takjes verse peterselie enkel de bladeren
  • 3 tl groene peperkorrels, op azijn
  • 2 sneetjes wit brood (50 g)
  • 100 g verse champignons
  • 900 g varkensvlees mager, in stukken (2 cm)
  • 150 g kippenlever schoongemaakt, in stukken
  • 3 tl zout
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 3 eieren
  • 50 g melk
  • 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
  • 50 g eendenlever, rauw

Afwerking

  • bloem om te bestuiven
  • 3 sneetjes spek ongerookt
  • 1 ei geklopt
  • water om te weken
  • 3 gelatineblaadjes
  • 350 g water
  • 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
408 kcal / 1706 kJ
Eiweiß
22.6 g
Fett
24.2 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
1.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte