
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Korstdeeg
- 400 g bloem en meer om te bestuiven
- 200 g boter in stukken
- 100 g water en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem om te bestuiven
- 3 sneetjes spek ongerookt
- 1 ei geklopt
- water om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 408 kcal / 1706 kJ
- Eiweiß
- 22.6 g
- Fett
- 24.2 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Ballaststoffe
- 1.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mangochutney
1h 20min
Gehaktbrood
1h 20min
Hollandaisesaus
15min
Broodkruimels
5min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Peergelei
Pas d’évaluation
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation