Geräte und Zubehör
Seafood Pozole
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
1104 kJ /
263 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Green Smoothie
10 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
St Patrick's Day Smoothie
5 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min