Geräte und Zubehör
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2 g
Brennwert
393 kJ /
95 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
korean cuisine
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Stir-fried Vegetables
10min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Steamed Fish
30min