Geräte und Zubehör
Chicken Noodle Bowl
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35 g
Brennwert
1711 kJ /
409 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Around the World
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Soy Poached Chicken
50 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Bibimbap
55 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min