Gruyère gevulde zalmburger met sla
TM6 TM5

Gruyère gevulde zalmburger met sla

( Keine Bewertungen )

Zutaten

Gruyère gevulde zalmburger

  • 80 g wit brood in stukken
  • 15 g olijfolie
  • 50 g boter in stukken
  • 350 g bloemige aardappelen geschild, in blokjes (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tl zout en meer naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak
  • 30 g lente-ui in stukken
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
  • 80 g Gruyère kaas in 8 stukken

Sla

  • 120 g gemengde jonge bladsla
  • 100 g cherry tomaten gehalveerd
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje vers gemalen peper
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamico azijn

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
525 kcal / 2197 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
34 g
Kohlenhydrate
26 g
Ballaststoffe
2.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte