Geräte und Zubehör
Stir-fried vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
1 g
Brennwert
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Boiled eggs
20 Min
Steamed rice
25 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Curry chicken
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min