Geräte und Zubehör
Stir-fried vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
1 g
Brennwert
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Fried Beehoon
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Chicken porridge with century egg
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min