Geräte und Zubehör
Celeriac parmigiana
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
17.1 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min