Geräte und Zubehör
Kimchi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 149 Std.
710 g
Zutaten
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 710 g
Natrium
59014.2 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
15.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
84.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced nut clusters
35 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Furikake
5 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min