Seafood Quesadillas
TM6 TM5

Seafood Quesadillas

4.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

Quesadilla Filling

  • 8 oz mozzarella cheese, cut into pieces (1 in.)
    oder 8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz fresh raw shrimp, peeled, deveined, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz cooked octopus, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz red snapper fillet, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)

Adobo

  • 1 ancho chili, de-stemmed, de-seeded
  • 1 tbsp paprika
  • ½ tsp cayenne pepper
  • ¾ tsp chipotle chili powder
  • 1 whole clove
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp coriander seeds
  • ½ tsp dried oregano
  • 2 oz white onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 5 ½ oz fresh pineapple, cut into pieces
  • ½ oz apple cider vinegar
    oder ½ oz lime juice
  • 1 oz orange juice
  • ½ oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Quesadillas

  • 12 flour tortillas, divided

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2694 kJ / 644 kcal
Eiweiß
52 g
Kohlenhydrate
59 g
Fett
22 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte