Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Eiweiß
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 14.5 g
- Ballaststoffe
- 2.2 g
Alternative Rezepte
Ezogelin Çorbası
1h 5 min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5 min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 godz. 30 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 godz. 30 min