Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
oder 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Eiweiß
- 22.3 g
- Kohlenhydrate
- 11.6 g
- Fett
- 23.2 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Etli Bamya
1h 10 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Orman Kebabı
1 Std.
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
Musakka
1h 10 min