Geräte und Zubehör
Tuna Pasta Bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne, fusilli)350 g
-
bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta30 g
-
passata500 g
-
tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)240 g
-
single cream200 g
-
water plus extra for boiling100 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1358.8 mg
Eiweiß
33.5 g
Brennwert
2746.2 kJ /
656.4 kcal
Fett
29.7 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.9 g
Kohlenhydrate
64.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min