Geräte und Zubehör
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Peanut Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
olive oil40 g
-
coconut milk400 g
-
peanut butter160 g
-
light soy sauce80 g
-
orange juice80 g
-
dark brown sugar80 g
-
sriracha sauce to taste (see tip)1 - 2 Tbsp
-
sesame oil10 g
Chicken, Rice and Vegetables
-
water600 g
-
basmati rice350 g
-
coconut milk400 g
-
desiccated coconut20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (1-2 cm)600 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways200 g
-
sugar snap peas trimmed200 g
-
unsalted peanuts roughly chopped, for garnishing
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.5 g
Brennwert
4055.4 kJ /
969.3 kcal
Fett
51.7 g
Kohlenhydrate
85.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min