
Geräte und Zubehör
Braised Trotters
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
179 kcal /
749 kJ
Eiweiß
15 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Fried Garlic Pork
50 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Rice Wine Chicken
30 Min