Geräte und Zubehör
Braised Trotters
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
749 kJ /
179 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min