Geräte und Zubehör
Chinese Long Beans with Pork
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
925 mg
Eiweiß
27 g
Brennwert
1054 kJ /
252 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Mapo tofu
15min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Fried Garlic Pork
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min