Brisket Burrito
TM6 TM5

Brisket Burrito

3.6 (13 Bewertungen)

Zutaten

Meat and Rice

  • 3 ½ oz long-grain rice
  • water, to soak rice
  • 16 oz beef brisket, untrimmed, cubed (1 in.)
  • 24 oz water
  • 2 pinches ground cumin
  • 1 pinch chili powder
  • 1 dried bay leaf
  • 2 ½ oz white onion
  • ½ tsp salt

Beans

  • 1 can black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained
  • 5 oz canned sweet corn kernels, drained
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches chipotle chili powder (optional)
    oder 2 pinches ancho chili powder (optional)
  • 4 ½ oz canned tomato sauce
  • ½ tsp salt (optional)

Burrito

  • 10 large flour tortillas
  • salad greens, to serve
  • pico de gallo, to serve

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
1529.2 kJ / 365.5 kcal
Eiweiß
16.1 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Fett
14.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
633.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte