Beef and coconut soup
TM6 TM5

Beef and coconut soup

4.3 (59 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 tsp sesame oil
  • 2 eschalots
  • 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
  • 400 g coconut cream
  • 10 g palm sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
  • 1 lime, zested and juiced
  • fresh bean sprouts, to serve
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
  • fried shallots, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1504.1 kJ / 358.1 kcal
Eiweiß
21.7 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Fett
25.8 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Ballaststoffe
4.6 g
Natrium
2008.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte