Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
TM5 TM31 TM6

Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 370 gram plain flour, plus extra for dusting
  • 40 gram sunflower oil
  • 120 gram water, lukewarm
  • 10 gram vinegar
  • 1 medium egg
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp fine sea salt

Filling

  • 30 gram dried apricots, pitted
  • 190 gram milk
  • 30 gram sugar
  • 10 gram vanilla sugar, homemade
  • 30 gram fine semolina
  • ⅛ tsp orange peel, finely grated (optional)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 egg yolk, from medium egg

Assembly

  • 60 gram unsalted butter, diced
  • 40 gram sugar
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 20 gram milk

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
1230 kJ / 294 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
12 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte