Geräte und Zubehör
Chocolate Beetroot Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
7.5 g
Brennwert
2299 kJ /
549 kcal
Fett
35.9 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Chocolate Beetroot Muffins
30 Min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 Min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min