Geräte und Zubehör
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
2217 kJ /
530 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min