
Geräte und Zubehör
Nasi goreng
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillets cut into strips (1 cm)400 - 500 g
-
soy sauce (see Tips)2 ½ tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
cornflour (see Tips)50 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum cut into pieces½
-
carrots cut into pieces2
-
celery stalks cut into pieces2
-
cabbage cut into pieces200 g
-
jasmine rice300 g
-
water500 g
-
coconut milk400 g
-
oil for frying1 ½ tbsp
-
eggs6
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
584.3 kcal /
2454.1 kJ
Eiweiß
28.3 g
Fett
27.8 g
Kohlenhydrate
53.4 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Natrium
1794.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai green chicken curry
30 Min
Pad kra pow
45 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Curry laksa
45 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Sambal udang
50 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.