Geräte und Zubehör
Pasta salad with salmon and vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
21 g
Brennwert
1497 kJ /
357 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
5.8 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Rice salad
1 Std.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Spicy Cornbread Gratin
Keine Bewertungen
Beef burgers with cheese filling
40 Min
Peach and Lavender Tartlets
40 Min
Omelette Sticks
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min