Geräte und Zubehör
Chicago-Style Deep Dish Pizza
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
8 slices
Zutaten
-
water at room temperature315 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil45 g
-
unsalted butter melted60 g
-
cornmeal, medium30 g
-
plain flour570 g
-
mozzarella cut in pieces (approx. 2 cm)370 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (approx. 1 cm)230 g
-
sausage Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)270 g
-
onions quartered (approx. 1 large)200 g
-
garlic cloves15 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
dried oregano½ tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
pepperoni to taste115 g
-
salami to taste115 g
-
back bacon, sliced diced (approx. 1 cm)170 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
2316 mg
Eiweiß
45.8 g
Brennwert
3769.6 kJ /
901 kcal
Fett
50.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.2 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
American Classics
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate cake pops
1h 55min
Soft Cake with Salted Caramel
1h 40min
Stroganoff Strudel
1h 40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Nougat Biscuits
2h 30min
Pizza Diavola
1h 30min
Limoncello Tarts
3h 15min
Pizza with Courgettes
2h 40min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min