Geräte und Zubehör
Butternut Squash and Coconut Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
coconut oil30 g
-
butternut squash peeled and cubed (approx. 2 cm)750 g
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
941 kJ /
227 kcal
Fett
17.5 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min