Geräte und Zubehör
Fatayer (spinach turnovers)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 portions
Zutaten
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
177.6 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
297.7 kJ /
70.9 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
8.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Authentic Lebanese
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min