Geräte und Zubehör
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Zubereitung 45 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Brine
-
water500 g
-
fine sea salt25 g
-
pink Himalayan salt coarse2 ½ tsp
-
clove1
-
bay leaf1
-
juniper berries2
-
orange peel1 piece
-
quails oven ready4
Celeriac Tea
-
celeriac large1
-
rapeseed oil10 g
-
fresh sage leaves2
-
onions sliced100 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves sliced2
-
chicken stock strong-flavoured1000 g
-
baby cos lettuce leaves8
Celeriac Purée
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
rapeseed oil10 g
-
unsalted butter30 g
-
watercress stalks8 g
-
apples cut in matchsticks with peel at each end2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
52 g
Brennwert
3220 kJ /
774 kcal
Fett
54 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 Std.
Tartare sauce
10 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Tomato Kasoundi
2 Std.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 Std. 10 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min