Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
TM5 TM6

Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)

3.8 (9 Bewertungen)

Zutaten

Kashta cream

  • 1000 g milk
  • 150 g white bread, crust removed, cut into pieces
  • 100 g cornflour (starch)
  • 1 tbsp blossom water
  • 2 tbsp rose water

Pancakes

  • 600 g water
  • 15 g dried yeast
  • 3 tsp sugar
  • 330 g flour
  • 1 tsp salt
  • 3 tsp baking soda
  • 3 tsp lemon juice, freshly squeezed
  • 10 g sunflower oil

Syrup

  • 300 g sugar
  • 100 g water
  • 1 tsp lemon juice, freshly squeezed
  • 2 tsp orange blossom water

Assembly

  • 110 g unsalted pistachio nuts, chopped

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
498 kJ / 119 kcal
Eiweiß
2.6 g
Kohlenhydrate
20.8 g
Fett
2.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 90 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte