Geräte und Zubehör
'Qamar el-din' juice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 glasses
Zutaten
-
ice cubes300 g
-
qamar el-din cut into small pieces (see tip)300 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
rose water1 tbsp
-
blossom water1 tbsp
-
water700 g
-
pine nuts (optional) soaked in water for garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glass
Eiweiß
0 g
Brennwert
996 kJ /
238 kcal
Fett
0 g
Kohlenhydrate
59.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Kashta cream
10 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min