
Geräte und Zubehör
Lentil puree (moujadarra)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
Egyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
592 kcal /
2477 kJ
Eiweiß
18.9 g
Fett
33.4 g
Kohlenhydrate
54.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz

The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kashta cream
10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Garlic dip (toum)
15 Min