
Geräte und Zubehör
Chicken moghrabieh
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil2 tbsp
-
ground caraway3 tsp
-
ground cinnamon3 tsp
-
chicken meat, skinless and boneless cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1250 g
-
salt2 tsp
-
pepper, freshly ground1 tsp
-
butter70 g
-
dried chickpeas soaked (for at least 12 hours) and drained250 g
-
pearl onions300 g
-
frozen moghrabieh couscous (pearl couscous), defrosted1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
534 kcal /
2234 kJ
Eiweiß
42.5 g
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
47.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz

The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Kashta cream
10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken with rice
1 Std.