
Geräte und Zubehör
Fish tagine with tahini
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
956 kcal /
4000 kJ
Eiweiß
64 g
Fett
71.6 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz

The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Fish Carnitas
20 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Samke harra
35 Min
Jambalaya
35 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min