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Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
7 portions
Zutaten
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
aleppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
pomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
162 kcal /
678 kJ
Eiweiß
2.1 g
Fett
14.3 g
Kohlenhydrate
7.9 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Natrium
4 mg
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